KANTILAKI

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Πάλι ένα τρομοκρατικό χτύπημα στη Ευρώπη. Τι γίνεται αραγέ?



Η Ευρώπη δυστιχώς θερίζει αυτό που έσπειρε. Και λέω δυστιχώς διοτι δεν αξίζει σε κανέναν να υποφέρη απο την τρομοκρατία. 

Η Γαλλία εδώ και πολλά χρόνια όπως και όλη η Ευρώπη έκανε και προς το παρών εξακολουθή να κάνει τα πάντα για να ξεριζώσει τον χριστιανισμό απο πάνω της. 

Θέλουν να ξεχάσουν όλοι οι πολίτες ότι όταν η Ευρώπη πραγματικά έκανε βήματα θετικής προόδου κατά την ιστοριά της.......ότι αυτά ωφείλονταν και συνδέονταν άμεσα με τον χριστιανισμό. 

Για αρκετά χρόνια τώρα σε συνεργασία με το Βατικανό εφεύρεσαν πολλά και διάφορα σχέδια τα οποία και εφάρμοσαν προς δόξας της νεο ταξικής προοδευτικής ζωής και ενάντιον του χριστιανισμού. Δέν χρειάζεται να πάτε μακριά...κειτάξτε τη προωθεί η Eurovision!

Είχα διαβάσει πριν 2 χρόνια (και δεν θυμάμαι τώρα, που το διάβασα) ότι ο Άγιος Παΐσιος είχε μιλήσει για την Γαλλία και πως οι Γάλλοι προσπαθώντας να αναπάυσουν την συνηδηση τους για τον ελεύθερο και αμαρτωλώ τρόπο ζώης τους θα δεχτούν με χαρά τους μουσουλμάνους.

Διότι εκείνη η θρησκεία τάζοντας πολλές γυναίκες, και κάθαρση αμαρτιών με μόνο ένα ζεστό λούσιμο νερού πριν τον θάναταο ήταν ότι πρέπει γι'αυτους! Όμως θα πάθουν μεγάλο κακό απ'τους μουσουλμάνους. 

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ....

Το θέμα όμως είναι ότι η Ευρώπη θα πάθει ακόμα ποιο πολλά διότι δρόμος μακρία απ'τον Θεό πάντα καταλίγη στην καταστροφή. 

Μ.Γ.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου