KANTILAKI

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ο κόσμος θα υποφέρει διότι δεν θα έχει αγάπη για τα δένδρα!



 


Αυτά ήταν τα λόγια του μεγάλου μας Αγίου Κοσμά ο Αιτωλός. Ο Άγιος μας είχε προιδοποιείση αλλά οι ποιό πολύ απ'εμάς δεν τον ακούσαμε, δεν το σκεφτήκαμε....όμως αργά δεν είναι ακόμα και τώρα.




Πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον τον παιδιών μας όχι μόνο με καριέρες, βαθμούς κ.λ.π....καλλά ειναι αυτά δεν λέω...αλλά και τα δέντρα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αλλιώς μέλλον δεν μπορούμε να έχουμε. 



Μία χώρα που δεν παράγει τα αναγκαία τρόφιμα για τον λαό της θα πρέπει να έχει χρήμα να αγοράζει αλλιώς θα ζεί πάντα με το χέρι απλωμένο για δανείκα, κάτι το οποιό καταλήγει στην καταστροφή της.



Είναι σωστό να ψωνίζουμε απο το σουπερ μάρκετ σκόρδα εισαγώμενα απο την Κίνα, ή Λεμόνια εισαγόμενα απο Αγρεντινή? Δεν είναι ρατσιστικό το σχόλειο. Απλά δέιχνει που φτάσαμε ώς έθνος και η εφθήνη έιναι σε όλους μας. 



Ναι, άχρηστη, προδότες ή ανίκανη η πολιτική μας όμως πρέπει να καταλάβουμε και εμείς κάτι πολύ σημαντικο.



Οι πολιτικοί και το πολιτικό σύστημα ενός κράτους είναι ο καθρέφτης των πολιτών του κράτους εκείνου. 



Θέλω να πω πως εμείς τους παράγουμε διότι ξεφύγαμε απο τον δρόμο του Θεού. 



Φανταστείτε εαν όλη μας φυτέυαμε έστω 1 καρποφόρο δέντρο. Πιστέψτε με, η οικονομία της Πατρήδας μας θα πήγαινε καλύτερα.



Τσιμεντόσαμε τα πάντα αδιαφορώντας για το ότι η  ιστορία μας διδάσκει να θυμηθούμε ότι ο κόσμος δεν είναι ποτέ σταθερός. Πάντα θα έχει μπόρες όπου τα τρόφημα στης σοβαρές μπόρες δεν βρίσκονται εύκολα. 



Μ.Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου