KANTILAKI

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Αφήστε του Ρώσους...κλάψτε μόνο για τους Γάλλους


31 Οκτωβρίου Ρωσικό Αεροσκάφος μεταφέροντας 224 επιβάτες απο 


Σινά προς Αγία Πετρούπολη συνετρίβη έπειτα απο τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών.

12 Νοεμβρίου τζιχαντιστές χτυπούν στο Παρίσι προκαλώντας τον Θάνατο 125 ανθρώπον. 

Και τα δύο περιστάτικα δεν άξιζε να γίνουν. Είμαι κατά της τρομοκρατίας όπως και όλοι η λογικοί άνθρωποι.



Όμως γιατί όταν σκοτώθηκαν 224 αθώες Ρωσικές ψυχές, δεν συγκινήθηκε η Δύση και τα ΜΜΕ της όπως έγινε με το Γαλλικό περιστατικό? Για την επίθεση στο Παρίσι έχουν κάνει ολόκληρη showbiz δράμα και μάλιστα ασταμάτητη.....

Φωτίζωντας παγκόσμια μνημία και χτήρια σε όλο τον κόσμο με την Γαλλική σημαία, πλημμυρίζοντας το Facebook  και κινητοποιόντας πλήθος λαόν να κλάψει για το Παρίσι......

Καταλαβαίνω πως πέθαναν αθώοι άνθρωποι. Αλλά γιατί διαγράφουν τους Ρώσους πολίτες τόσο γρήγορα που στο κάτω, κάτω, ήταν και ποιό πολλύ οι θάνατοι και μάλιστα με μωρά και παιδιά?

Η Δύση ξεφτιλίζεται κάθε μέρα όλο και ποιό πολύ....κοιτάει μόνο τα συμφέροντα της και μετά λέει στον κόσμο πως μόνο εκείνη είναι πολιτισμένη. 

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι παρατηρώ χρόνια τώρα την πολύ καλά μελετημένη μαεστρία της Δύσης να μπορεί να μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι θέλει εκείνη και να ξεχνάμε ότι θέλει εκείνη. 

Η ειρωνεία είναι ότι ένο εμείς φωτίσαμε την Ακρόπολη με τα χρώματα της Γαλλικής σημαίας, η Γαλλία και η υπόλοιποι ευρώπη μας κατηγορούν ότι απο εμάς είρθε ο τρομοκράτης και βέβαια ΟΧΙ απο την ΤΟΥΡΚΙΑ. 

Ξέρετε πως η Τουρκία είναι σε δρόμο να ενταχθεί στην Ε.Ε. ένωση? και πως για να μπει ως μέλος πρέπει να τηρήσει κάποιες δεσμέυσεις....

όπως για το προσφηγικό που έχει υπογράψει ότι τα "Hot Spots" (κέντρα καταγραφής) πρέπει να γίνονται στιν Τουρκία και όποιος δεν πάρει άσυλο η δεν έχει σωστά χαρτία θα πρέπει να επιστρεψεί πίσω στη χώρα του. 

Αυτοί όμως που θα είταν εντάξει, βάσει αυτά που συμφωνήθηκαν μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκιίας, θα τους άφηναν να πετάξουν ελεύθερα σε όποια Ευρωπαική χώρα θέλουν. 

Μάλιστα η Τουρκία πήρε 3 δισ. Ευρω πρόσφατα διότι...ακουστε.......διότι τήρησε την δεσμευση της όσω αφορα το μεταναστευτικό θέμα για να προχορήση η ένταξη της στην Ε.Ε. Αυτά τα είπε ο Πάνος Καμένος στο Πρωινό του Παπαδάκη πριν λίγες μέρες...

ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ....ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ....

Μ.Γ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου