KANTILAKI

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Κάτι τρέχει με την Google.....πιστεύει στην ελευθερία ή στην δικτατορία?

Θέλω πρώτα να πω ένα ευχαριστώ σε όσους με ακολουθούν και διαβάζουν της αναρτήσεις μου.

Έχω αναρτήση 64 κείμενα μέχρι στιγμής και στα πρώτα 63 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με κανέναν και ασφαλώς ούτε με την Google. 

Όλα αυτά όμως άλλαξαν απο την στιγμή που αναρτησα το 64 κείμενο με τίτλο "Αφήστε τους Ρώσους και κλάψτε μόνο για τους Γάλλους" . Το είχα αναρτήση την νύχτα.

Το επόμενο πρωί λαμβάνω ένα email από την Google λέγοντας μου πως παραβίασα τους κανόνες της και πως για 2 εβδομάδες δεν θα μπορώ να αναρτήσω σε κοινότητες τίποτα. 

Έκανα αίτηση να μου εξηγήσουν τι ακριβώς έκανα λάθος για να πάρω την παρακάτω εξήγηση....
"Αγαπητέ χρήστη του Google+,
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.
Εξετάσαμε το αίτημα επανεξέτασής σας και διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενό σας παραβαίνει την Πολιτική περιεχομένου χρήστη και την πολιτική συμμόρφωσης. Η πρόσβασή σας στο Google+ περιορίστηκε για δύο εβδομάδες.
Εάν εξακολουθήσετε να παραβαίνετε τις πολιτικές μας, η πρόσβασή σας στο Google+ και σε άλλες κοινωνικές υπηρεσίες της Google, όπως το Hangouts, ενδέχεται να τεθεί οριστικά σε αναστολή. Μάθετε περισσότερα
Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτές οι πολιτικές ενδέχεται να μην ταιριάζουν σε όλους. Εάν επιλέξετε να αποχωρήσετε, μπορείτε πρώτα να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε πλήρως το Google+.
Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Υποστήριξης του Google+"

Γιατί άραγε τους πείραξε τόσο πολύ το κείμενο μου με τίτλο "Αφήστε τους Ρώσους και κλάψτε μόνο για τους Γάλλους"???? ΜΙΠΟΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡEΣΕΙ ΣΤΗΝ GOOGLE???
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου