KANTILAKI

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015



Όλοι «δείχνουν» την Ελλάδα ως αφετηρία του βομβιστή του Παρισιού ενώ είναι η Τουρκία!
People light candles while outside The Belle Equipe restaurant in Paris, Saturday, Nov. 14, 2015, a day after the attacks on Paris. French President Francois Hollande vowed to attack Islamic State without mercy as the jihadist group admitted responsibility Saturday for orchestrating the deadliest attacks inflicted on France since World War II. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Ο τουρκικός τύπος με περίσσεια ικανοποίηση αναφέρει σήμερα ότι ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας του Παρισιού ήρθε από την Ελλάδα...

Ο τουρκικός τύπος με περίσσεια ικανοποίηση αναφέρει σήμερα ότι ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας του Παρισιού ήρθε από την Ελλάδα ως πρόσφυγας. Βέβαια οι Τούρκοι δεν μας λένε από πού ήρθε στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος  «βομβιστής».
Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostgma.gr, έζησε για ένα αδιευκρίνιστο διάστημα στην Τουρκία όπου και μεταμφιέστηκε σε «πρόσφυγα» περνώντας στην Ευρώπη από το Αιγαίο.
Όσο για τον ισλαμικό στρατό, κάνουμε γνωστό ότι η Τουρκία και όχι η Ελλάδα  είναι αυτή που  κατηγορείται από «πολλούς» ότι διατηρεί «στενές σχέσεις» με τον ISIS . Αυτά για την ιστορία διότι , η Ελλάδα έχει αφεθεί στην μοίρα της από την ΕΕ και όλους τους υπόλοιπους  οργανισμούς, να «παλεύει» με τους χιλιάδες πρόσφυγες , δυστυχώς .

Όσον αφορά την γαλλική αστυνομία , αυτή εντόπισε τον πρώτο από τους επτά βομβιστές αυτοκτονίας οι οποίοι έσπειραν το όλεθρο στο Παρίσι .
Σύμφωνα με ανακοίνωση ο συγκεκριμένος βομβιστής εισήλθε στο γαλλικό έδαφος ως πρόσφυγας από την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στην Γαλλία .

Το Συριακό διαβατήριο που αφορά το συγκεκριμένο πρόσωπο, αναφέρει χρονολογία γέννησης το 1990, και βρέθηκε κοντά στο σώμα του βομβιστή αυτοκτονίας , ο οποίος είχε στόχο το στάδιο Stade de France.
Αν και οι Γάλλοι ερευνητές δεν ανακοίνωσαν εάν το διαβατήριο ανήκει στον ύποπτο (!!), οι αρχές στην Ελλάδα επιβεβαίωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του διαβατηρίου έφτασε στην Ευρώπη τον Οκτώβριο ως πρόσφυγας από την Ελλάδα , στην οποία εισήλθε μέσω Τουρκίας.
Η εφημερίδα Blic του Βελιγραδίου την Κυριακή ανέφερε ότι οι σερβικές αρχές είχαν αρχεία του άντρα με το όνομα Ahmad Almohammad, 25 ετών, ο οποίος διήλθε από την Ελλάδα στην Σερβία.
Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας , η ανακοίνωση της είδησης αυτής έχει διπλή «ανάγνωση». Ενδεχομένως «κάποιοι» εντός της ΕΕ θα πιέσουν ακόμα πιο πολύ για κοινές περιπολίες με την Τουρκία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την κατάλυση της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο.
Ενώ επίσης η Ελλάδα αποτελεί πλέον  χώρα η οποία «στοχοποιήται» από όλους του οργανισμούς ασφαλείας.
Έχουμε τα προβλήματα μας με την οικονομική κρίση , μας ήρθαν και οι Τζιχαντιστές από την Τουρκία και «έδεσε η δουλειά».
Τώρα να δούμε πως θα «μας» ξεμπλέξουν οι εταίροι μας στην ΕΕ.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου